B2B

Derfor skal du vælge Nordicsteam

Miljøvenligt

Hos Nordicsteam bruger vi miljøvenlige produkter til vores rengøringspakker og tilkøbsydelser. Resultatet er lige så effektivt som altid, og vi skåner samtidig omgivelserne bedst muligt.

Fleksibilitet

Hos Nordicsteam tropper vi op og rengør din bil, hvor og når det passer dig. Du får en gennemgående men hurtig bilrengøring, uanset om bilen skal vaskes i din garage eller ved dit arbejde.

Mulighed for erhvervsaftale

Hos Nordicsteam tilbyder vi favorable aftaler til din virksomhed. Hvad end du har biler til salg eller vil give dine medarbejdere en god service, sørger vi for, at din virksomhed altid bliver præsenteret bedst muligt.

Privatabonnement

Hos Nordicsteam kan du som privat få vasket og rengjort din bil efter fast aftale og til gode priser. Fortæl os, hvor ofte vi skal dukke op, og så sørger vi for, at din bil altid er køreklar.

Skaderapport

Hos Nordicsteam laver vi skadesrapporter før og efter klargøring. Vi noterer os, hvis der er noget galt med bilen, før vi går i gang, og vi skriver det efterfølgende på din faktura, så du er opmærksom på skaden/manglen.

Klargøring og aflevering

Hos Nordicsteam gør vi din bil klar til klargøring, uanset hvilken stand den afleveres til os i. Vi sørger bare for, at vi afleverer en bil tilbage til dig, som du kan nyde nyvasket og klargjort.

Det siger vores nuværende erhvervskunder.

Godt arbejde! Vi kan varmt anbefale Nordicsteam! Løsnings- og serviceorienterede medarbejdere som leverer flotte resultater. Nordicsteam er altid glade og smilende og overholder de indgåede aftaler. Godt håndværk ganske enkelt.

Alex Garavano

Ribalex.dk

“Hos os er det vigtigt med rene biler da det er førstehåndsindtrykket når vi møder vores kunder. Vi oplever altid god service og kommer ud til en ren bil som var den ny. Derfor kan vi varmt anbefale Nordicsteam ApS til pleje af jeres bil”

Michael Ziegler

Malerfirmaet KS ApS

“Jeg ved hvor vigtigt det er for mine kunder, at deres ting bliver lavet ordentligt, samt indleveret et troværdigt og præsentabelt sted. Derfor er det også med ro i sjælen, at jeg afleverer mine biler til Nordicsteam når de trænger til en rengøring.”

Frederik Fisker

Phonetrade ApS

Anmod om et tilbud